Scherpe prijzen product fotografie & product video

productvideo

verhoogt conversie
14.95
 • 360 graden
 • Geschikt voor website, social media, digital signage
 • In MP4 of MOV formaat
 • 10 video's of meer (anders +10.-)
 • Diverse formaten mogelijk

Mobiele service

product fotografie op locatie
per dagdeel
 • Geen transport nodig van je producten
 • Ideaal voor waardevolle producten
 • Meer foto's per dag mogelijk bij assistentie door klant
 • Direct feedback geven op de foto's

Strippenkaart

voor volumes
20% korting
 • Strippenkaart 2000.-
 • 20% korting op standaard prijzen
 • Ook ideaal voor reclamebureaus & fotografen

Hoe kunnen wij zoveel goedkoper zijn?

Wij maken gebruik van hightech robots. Daardoor kunnen we volume en constante kwaliteit foto’s + video’s maken. Lees hier meer.

Waar we je mee helpen

Wij begrijpen dat het doel van content is meer omzet te behalen en/of producten goed uit te lichten. Onze ervaring ligt in marketing, retail en e-commerce. Daardoor weten we als geen ander waar het om gaat.

We helpen je graag met het behalen van jouw doelen. Of het nu gaat om hoe jij de conversie kunt verhogen, je content kunt delen met de verschillende afdelingen of dat het reclamebureau direct de juiste bestandsformaten ontvangt voor de nieuwe catalogus, wij helpen je. Neem contact met ons op waar jij een oplossing voor zou willen hebben.

Consistente kwaliteit

Door onze high-end robot machine voor foto & video zijn bij iedere shoot de instellingen het zelfde. Daardoor bieden we je een constante kwaliteit.

Totaaloplossing: alle formaten die jij nodig hebt

Geen bestanden meer bewerken in andere afmeting of ander bestandsformaat. Van ieder product ontvang je direct de juiste bestanden die jij nodig hebt voor website, social media of bijvoorbeeld narrowcasting.

Opslag van al je foto's & video's op een beveiligde server

Alle content dat we voor je maken bewaren we voor je op een beveiligde server. Je kunt de bestanden makkelijk vinden, downloaden of delen. En we bewaren de bestanden zolang als jij wilt.

Grote volumes nodig? Geen probleem!

Onze dienstverlening is er op ingericht dat we hoge volumes aan kunnen. Zo kunnen we 1.000 foto’s en 150 video’s per dag voor je maken. Kom maar op!

Hogere conversie & lagere retouren

Met onze ervaring weten we wat zorgt voor hogere conversie & lagere retouren. Met onze camera’s en software kunnen we inzoomen op details. En kies je voor productvideo dan zijn je resultaten zelfs nog beter! Je wilt toch niet dat klanten naar je concurrent gaan of dat de foto’s daar duidelijker zijn?

Beter scoren met online marketing & social media

Een video trekt meer aandacht dan een foto, daar ben je het vast mee eens. Gebruik de productvideo daarom op je site, maar ook op je social media kanalen en zelfs in je internet marketing campagnes op Google of andere display advertentie kanalen. 

Productfotovideo.nl
Wij zijn dé specialist in foto- en video content voor online en print media. Met onze oplossingen behaal je meer resultaat zoals omzet, conversie en lagere retouren. We bieden tevens een totaaloplossing doordat we in één batch álle benodigde formaten en bestandsformaten (voor alle social media, website, print etc.) opleveren per artikel zonder nabewerking door klant of reclamebureau.

sales@productfotovideo.nl

Blijf geïnspireerd
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren over content en kansen.