Daarom kies je voor ons

wij bieden hightech oplossingen 

20 jaar ervaring om jouw uitdagingen op te lossen

Onze roots liggen in e-commerce, retail en marketing. En dagelijks waren we bezig met productfoto’s. Waar we vaak tegenaan liepen was dat de prijs hoog was, de kwaliteit niet consistent, foto’s steeds nabewerkt moesten worden en dat het lang duurde voordat we alles online hadden of dat alles was gefotografeerd voor een catalogus. Na brainstormen en de markt verkennen hebben we een oplossing gevonden.

Handwerk zorgt voor mindere kwaliteit

Als er met ‘de hand’ wordt gefotografeerd, bijvoorbeeld op statief. Dan verschillen foto’s vaak van kwaliteit, belichting en positie. Zeker bij vervolgopdrachten.

Foto en Video robot: altijd consistente kwaliteit

Wij maken gebruik van een robot met hoge kwaliteit Canon lens. Belichting, camera en positie van het product automatisch wordt ingesteld op basis van jouw wensen. Deze instellingen slaan we op en gebruiken we bij de volgende opdracht opnieuw om consistente kwaliteit te bieden.

Volume en snelheid

Niet alleen realiseren we een hoge kwaliteit, we kunnen ook meer volume aan dan conventionele fotografie. Daardoor heb jij je producten razendsnel online en/of sneller bij de DTP’er of reclamebureau.

360 graden en fly-over

We kunnen producten 360 graden vastleggen, zowel op foto als op video. Daarnaast hebben we een fly-over mogelijkheid om producten schuin van boven en bovenaf vast te leggen.
Uiteraard kunnen we inzoomen om details weer te geven. Als we samen hebben bepaald uit welke positie en welke details moeten worden vastgelegd, slaan we deze instelling op en wordt ieder product op exact dezelfde manier vastgelegd. Ook kunnen we op deze manier productvideo’s maken door scenes in te stellen. Voorbeeld van een scene: een product draaien, dan inzoomen op een detail en vervolgens langzaam van de voorkant van het product naar de bovenkant. Alles is mogelijk. Leef je uit!

 

Productfotovideo.nl
Wij zijn dé specialist in foto- en video content voor online en print media. Met onze oplossingen behaal je meer resultaat zoals omzet, conversie en lagere retouren. We bieden tevens een totaaloplossing doordat we in één batch álle benodigde formaten en bestandsformaten (voor alle social media, website, print etc.) opleveren per artikel zonder nabewerking door klant of reclamebureau.

Tel. (+31) 035-209 05 15 - sales@productfotovideo.nl

Blijf geïnspireerd
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren over content en kansen.